Артикул: 160128

Мікроскоп дитячий портативний з підсвічуванням 100х і 250х Science Can ТМ Top Bright 160128

840 грн
В наявності
Виробник: TopBright
Дитячий кишеньковий мікроскоп з підсвічуванням 100х та 250х Science Can
Мікроскоп Science Can спроектований і розроблений як навчальна іграшка. Дитячий мікроскоп простий у використанні та вражає чіткістю зображення. Діти використовують мікроскоп, щоб дослідити захоплюючий та дивовижний світ, який тільки й чекає, щоб його відкрили. Навчання під час гри – чудовий спосіб надихнути дітей на дослідження.
Дитячий кишеньковий мікроскоп - найкраща наукова іграшка для спостереження за комахами та рослинами на відкритому повітрі. Режим мікроскопа з портативною підставкою дозволяє дітям проводити дослідження як науковці.

Високоякісні та безпечні матеріали: Дитячий мікроскоп виготовлений з акрилового матеріалу ABS, безпечний та зручний для дітей. Мікроскоп для дітей може перемикатися між збільшенням 100 і 250 раз. Він оснащений потужним світлодіодним подвійним освітленням, тому діти можуть спостерігати за клітинами, комахами, мікроорганізмами тощо залежно від обстановки. Одне підсвічування знаходиться в портативній частині, друге - в основній. Кожна частина може бути використана самостійно.

Науковий набір – ідеальний подарунок для хлопчиків та дівчаток віком від 8 років. Мікроскоп мотивує дітей весело проводити час, займаючись науковою роботою та дослідженнями. Практична біологія: ідеально підходить для маленьких вчених, які можуть спостерігати та досліджувати клітини та мікроорганізми. Маленькі дослідники відкривають під мікроскопом захоплюючий та прихований світ.

Потрібна 1 батарейка ААА і 1 батарейка CR2032 (не входять в комплект).

Рекомендовано від 8 років.
Матеріал: Пластик
Вік: Від 4-х років
Країна виробник: Китай
Виробник: TopBright
Відправити відгук:

Ваша оцінка:

Доставка тільки за передоплатою.

Способи доставки

  • Самовивіз
  • Доставка кур'єром
  • Доставити до дверей клієнта можлива кур'єром поштових операторів Укрпошта або Нова Пошта
  • Транспортна компанія
  • Нова Пошта
  • Доставка "Укрпошта"

Доставка Новою Поштою відбувається протягом 1-3 днів після оплати. Відправлення здійснюються щодня в робочі дні інтернет-магазину. Вартість доставки від 40 грн і вище в залежності від об'ємної ваги посилки.

Як сплатити

  • Наложений платіж з частковою передоплатою
  • Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay
  • Оплата чекового рахунку / оплата картою
  • Готівка (тільки самовивіз)

Можливе відправка наложеного платежу з передоплатою на картку Приватбанку в розмірі доставки товару в обох напрямках (наприклад, за вартістю доставки товару Новою Поштою в розмірі 45 грн, передоплата за товар 90 грн). Мінімальна сума передоплати становить 50 грн, але не менше 20% від суми замовлення.

Повна передоплата по картці ПриватБанку. При оплаті через термінали ПриватБанку просимо врахувати комісію, що стягується сам терміналом. Додаткових комісій на карті немає.

Оплата готівкою можлива при самостійній доставці товару в м. Хмельницький, ТЦ «Ріко» (проспект Миру, 69), на першому поверсі, у відділі дерев'яних іграшок Тотоша.

Схожі товари

Недавно переглянуті