Артикул: 230001-UA
Новинка

Дитяча настільна гра "Тоодли", Така Мака

460 грн
В наявності
Виробник: Така Мака
Що таке Тоодли? Це різновид льодяників, але цю коробочку з тоодлами ви смакуватиме усією сім’єю не один раз!
Настільна гра Тоодли — це цікава сімейна настілка, в котрій потрібно перемішати цукерки по полю таким чином, щоб зібрати якомога більше карток-завдань.

ЯК ГРАТИ
Підготовка до гри не забере багато часу: ми розміщуємо кружальця на ігровому полі, а ігровим полем стане частина коробки. Гравці беруть в руку по три картки із завданнями.
Розпочинає гру наймолодший учасник. Під час свого ходу гравець може посунути кружальце на одну клітинку по горизонталі або по вертикалі. Переміщати можна тільки у вільну клітинку.
Ціль гравця — виконати якомога більше завдань, котрі є на картці в руці. Після свого ходу гравець добирає картки в руку, а ходить наступний гравець.
Гра завершується, коли закінчилась колода карт і в грі залишився один гравець. Перемогу здобуває учасник з найбільшою кількістю переможних балів. Крім основних правил в грі є ще три різновиди гри, в тому числі й для дуже юних гравців (3+).

ДЛЯ КОГО ГРА
Для кого? Настільна гра Тоодли сподобається, перш за все, дітям, завдяки яскравому оформленню та простим і зрозумілим правилам. Гра запросто зможе стати однією з улюблених в сімейному колі та допоможе розвинути логіку, просторове уявлення та стратегічне мислення в гравців.

Комплектація Тоодли:
Правила гри
24 Фішки-Тоодли
28 Картки із завданнями
Ігрове поле (дно коробки)
Матеріал: Картон
Країна виробник: Україна
Виробник: Така Мака
Відправити відгук:

Ваша оцінка:

Доставка тільки за передоплатою.

Способи доставки

  • Самовивіз
  • Доставка кур'єром
  • Доставити до дверей клієнта можлива кур'єром поштових операторів Укрпошта або Нова Пошта
  • Транспортна компанія
  • Нова Пошта
  • Доставка "Укрпошта"

Доставка Новою Поштою відбувається протягом 1-3 днів після оплати. Відправлення здійснюються щодня в робочі дні інтернет-магазину. Вартість доставки від 40 грн і вище в залежності від об'ємної ваги посилки.

Як сплатити

  • Наложений платіж з частковою передоплатою
  • Онлайн оплата карткою Visa, Mastercard - WayForPay
  • Оплата чекового рахунку / оплата картою
  • Готівка (тільки самовивіз)

Можливе відправка наложеного платежу з передоплатою на картку Приватбанку в розмірі доставки товару в обох напрямках (наприклад, за вартістю доставки товару Новою Поштою в розмірі 45 грн, передоплата за товар 90 грн). Мінімальна сума передоплати становить 50 грн, але не менше 20% від суми замовлення.

Повна передоплата по картці ПриватБанку. При оплаті через термінали ПриватБанку просимо врахувати комісію, що стягується сам терміналом. Додаткових комісій на карті немає.

Оплата готівкою можлива при самостійній доставці товару в м. Хмельницький, ТЦ «Ріко» (проспект Миру, 69), на першому поверсі, у відділі дерев'яних іграшок Тотоша.

Схожі товари

Недавно переглянуті